Bus eller Godis……

                      

Tur jag var redo och hade köpt på mig lite godis för kommande Bus eller Godis påringningar. Ringklockan på huset gick varm igår från klocka 17-20 med läskiga små skapelser som ringde på, ropade jaa när vi sa godis och inte bus – deras lördagsgodis var räddat:)

Luddehunden tittade misstänksamt på dem när vi öppnade dörren, hörde sen barnrösterna och viftade på svansen, men vågade inte riktigt fram för att hälsa, hahaha vår lilla hund….

Må såå gott! Kram Agnetha

Snart dags att pimpa pumpan….

Höstlovet är nu här och snart dags att pimpa pumpan….Här brukar det vara ungdomarna som tycker detta är kul, men när alla förutom sonen har flyttat hemifrån blir det nog jag som får ta över stafettpinnen, ska bli kul att testa, har aldrig gjort det förut. Undrar om jag ska göra något med innehållet i pumpan? Min mamma gjorde alltid pumpasoppa…Kanske ska kolla in hennes gamla recept och se om jag hittar det. Vi får se 🙂

 

Nästa helg är alla helgonahelgen med allt vad det innebär, det kan vara både fest och en tanke till de som inte finns med oss längre….

Ups… kom på att vi ställer om klockan i helgen till vintertid….nästa vecka är det mörkt när man tuffar hem från jobbet…….

Nu lite mer kaffe…

Må så gott! Kram Agnetha