En ljusare framtid väntar…..

     Det märks väl nu på eftermiddagarna att det är ljusare ute och dagarna börjar bli lite längre, allra helst en dag som denna när solen varit framme… så skönt. Jag hörde också att det är nu det går som fortast med ljuset…. det blir man glad över 🙂

I blomaffärerna börjar det synas att det planeras för vår det har börjat att komma så mycket lökväxter och fint inför nalkande säsong…så mysigt och jag ser fram emot vårplanteringar och planering inför kommande vårsådd.   

Önskar er en fin torsdagskväll, själv ska jag vara chaufför till mannen som ska på galej:)

Kram Agnetha

Somliga går med trasiga skor…

…..men vad gör väl det….men jag har nya mjuka träskor, röda fina som jag köpte på jobbet i höstas av JOBI som kommer ut till skolor/förskolor och visar och säljer bra skor. Tyckte dessa passade landetlivet, bara kliva i när man springer ut och in.

Senast vi åkte ner till landet kom vi sent på kvällen runt 22, efter att vi firat examen av en av våra döttrar. Stannade längs med vägen då vi nästan var framme och plockade en bukett lupiner, så fina och somriga.

De stod sig sen fina i 5 dagar, härliga sommar…

Nu till helgen är det dags igen för examen, då är det vår andra dotter som tar examen. Sen en resa till London och sen lite studentfirande av vänner och kusiner när vi är tillbaka. Mycket firande nu men det är så mysigt och kul.

Snart ut i solen och njuta!

Ha en skön dag! Kram Agnetha

Tips på underbara helgblommor….

…förra fredagen efter mina vanliga fredagsmöten i stan köpte jag med mig en bukett fredagsblommor/helgblommor hem. Tycker det är så mysigt att köpa färska blommor och ställa fram till helgen när man vill göra det och känna det lite festligt och lite extra till helgen. Jag blir glad av att ha blommor hemma och att både få och köpa hem till sig själv. En liten belöning efter veckan som gått är väl aldrig fel:) Buketten jag köpte var från den mysiga butiken Blooming Design, stora buketter utanför affären att välja på. De kostade 200 kr/ bukett, lite dyrt men vet ni vad, denna vecka behöver jag inte köpa några helgblommor, de står fortfarande lika fina som förra fredagen, lycka för mig!

 

Stor härlig blombukett….

Står fortfarande lika fin på bordet i vardagsrummet…

Trevlig torsdag! Kram Agnetha