Oj det blev ett litet uppehåll…..

Vilken dag vi fick… min födelsedag…och en alldeles underbart solig dag med skogspromenad härligt god skaldjurstallrik från Allfisk i Linköping som vi beställde och tog med till landet. Om man ej vill beställa så kan man ju enkelt köpa de skaldjur man vill ha och servera fint på ett eget fat. Vi hade också med oss lite kräftor från Roxen som smakade fantastiskt gott.

På fatet från Allfisk var det hummer, räkor, krabbklor, vanlig aioli och en cayenneaoili som var lite starkare, riktigt gott!

 

Till dessa skaldjur hade vi det vita vinet Mc manis som passade alldeles utmärkt till. Vi satt ute i den lugna fina kvällen, pratade och åt tills solen började gå ner. En fin kväll att minnas:)

Må så gott!

Kram Agneta

Ny liten matkompis…

Vår gamla grillkompis till sjön har egentligen gjort sitt för flera år sen, men jag har haft svårt att släppa den då jag tycker den har varit charmig och passat in i skärgårdsmiljön. Men nu har den då ersatts av en liten portabel Landmann. Ska bli kul att få prova den framöver, får se vad nästa mat på sjövis har att erbjuda….:)

Trevlig kväll!

Kram Agneta