Hejsan!

Agneta Johansson heter jag och driver bloggen Mat på sjövis.se. Jag bor i Linköping mellan har ett älskat läntställe på Vinö, Östanvik där vi tillbringar så mycket tid som möjligt. Jag är gift med min man Stefan, vi har tre barn som är 25, 23 och 19 år, så vi har bara en boende hemma. Vi har också vår gamla goldenhanne Ludde som är 11 år. Som jag brukar säga – vi far mellan hem och hav så ofta det går, gärna varje ledig stund.

Ett stort intresse för mig är mat och bakning, då gärna göra både vardag och fest när vi är ute i skärgården med vår lilla båt och vad man kan laga för mat när man är ute på sjön, om så bara för en dag eller om man tillbringar sin semester flera veckor i skärgården. Det kan vara svårt att variera sig så min intresse för mat på sjön har tagit mig hit för att inspirera och ge olika alternativ på mat på sjövis och det man fångar i sjön. Hoppas det kan ge er lite inspiration för framtida båtäventyr 🙂 Ni kommer säkert också få många andra recept och även få följa med i min vardag mellan hem och hav…..

Vill ni kontakta mig på mail: Maila: agnethajohansson@live.se

Varmt välkomna hit!

Agneta Johansson